Η Τέχνη της Συγγραφής

Η Τέχνη της Συγγραφής

Κωνσταντίνος Τρικούκης  / Έκδοση: EUROPRESS MEDIA GROUP

Διαβάζοντας κάποιος τον τίτλο του βιβλίου, ίσως αναρωτηθεί αν η συγγραφική τέχνη είναι διδακτή. Γεννιέται κανείς συγγραφέας ή γίνεται; Αναμφισβήτα απαιτείται κάποιο ταλέντο για να μπορέσει κάποιος να γράψει. Και μια έμφυτη τάση για ενδελεχή ίσως παρατήρηση της πραγματικότητας και του τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς των ανθρώπων. Αυτά είναι τα έμφυτα χαρακτηριστικά όλων, όσοι αργότερα έγιναν συγγραφείς.

Αν όμως κάποιος, κι έχοντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αποφασίσει κάποια στιγμή στη ζωή του να γράψει, θα συνατντήσει δυσκολίες. Θα του γεννηθούν πολλά ερωτήματα. Στα ερωτήματα αυτά έρχεται να δώσει απαντήσεις αυτό το βιβλίο, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε «εκκολαπτόμενους» συγγραφείς.

Ο συγγραφέας του Κώστας Τρικούκης, προερχόμενος από έναν χώρο που αγαπάει και υπηρετεί πιστά το βιβλίο και κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος στην πρώτη του συγγραφική προσπάθεια, αλλά και με την εμπειρία που του εξασφαλίζει η πολύχρονη ενασχόλησή του με τη συγγραφή και η συναναστροφή του με άλλους συγγραφείς, θέλησε να δώσει αυτό το πολύτιμο βιβλίο-οδηγό, πιστεύοντας ότι υπηρετεί έτσι τη συγγραφική τέχνη από άλλη σκοπιά.

Δρ. Ιωάννης Παρίσης

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s