«ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ!»


Νομίζω ότι ο αγαπητός συμμαθητής μου Παναγιώτης Ψυχογιός επέλεξε τον πιο επιτυχημένο τρόπο για να σχολιάσει το ολίσθημα του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα. Το δημοσιεύω.

Γιάννης Παρίσης

Μετά την, καθυστερημένη, ομολογώ, αντίδραση του κ. Ζούλα, (άργησε 15 χρόνια να αναφέρει τον Μονιμά, μου θυμίζει τον σκύλο ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ του Λούκυ Λούκ), νομίζω πως έχουμε μία πρώτη επιστημονική εξήγηση για το πως φτάσαμε σήμερα στην χρεωκοπία σαν χώρα.

Κατ’ αρχήν ας θεωρήσουμε την κατάπτυστη πράξη του Μονιμά, και λέγω κατάπτυστη διότι διέπραξε:

α.  Κλοπή και ιδιοποίηση δημοσίου αγαθού που αγοράστηκε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, προκειμένου να τονωθεί και να επαυξηθεί η αμυντική ισχύς της χώρας περί ώραν 10 πρωϊνήν.

β.  Αν ήταν συστηματικός στην πράξη του αυτή, τότε πρόκειται περί καταλήστευσης του Δημοσίου Πλούτου, κατά συρροήν, (επι 35 ετίαν?). Αρα υπάρχουν και διαφυγόντες τόκοι.

Απορώ πως δεν είχε υποπέσει αυτό στην αντίληψη του Διοικητή του ή των Διοικητών του εφόσον ο Μονιμάς υπηρέτησε και σε άλλα Στρατόπεδα.

Θα πρέπει να εξετασθεί τυχόν συνέργεια του Διοικητή του, διότι το δημοσίευμα δεν μας διαφωτίζει επαρκώς περι τούτου: Ο κ. Ζούλας έχει ηθική υποχρέωση να μας διευκρινίσει αν παρακολούθησε, (υποθέτω ότι μπορούσε να το κάνει μια και δεν είχε άλλη δουλειά), σαν δαιμόνιος ρεπόρτερ που είναι, τον Μονιμά να διαπιστώσει ιδίοις όμμασιν πού πήγαινε τα κρουασάν. Μήπως τα πήγαινε σπίτι του να ταϊσει τα παιδιά του, μήπως τα πήγαινε δώρο στον Διοικητή και συνένοχό του?

Μετά δεν μας λέγει στο δημοσίευμα ποιά κρουασάν μάζευε ο Μονιμάς, όλα μισοφαγωμένα και μή, ή μόνο τα κλειστά στην συσκευασία τους?

Αλλο ερώτημα: Πως τα μάζευε? Σαν ρακοσυλλέκτης στα σκουπίδια, δηλ. μέσα σε μιά μεγάλη σακκούλα?, ή μήπως τα τσέπωνε ένα-ένα και στα μουλωχτά προκειμένου να διαλάθει της προσοχής του Φαντάρου κ. Ζούλα?

Μήπως τα μάζευε να ταϊσει τα σκυλιά του Στρατοπέδου?, (εδώ φαίνεται ότι μεροληπτώ υπέρ του Μονιμά….), ή μήπως πήγαινε να ταϊσει τις κότες του?

Επίσης οφείλει να μας πεί ο κ. Φαντάρος-Δημοσιογράφος αν ο ίδιος έτρωγε του κρουασάν του ή ο Μονιμάς του το άρπαζε και τον άφηνε νηστικό.

Υπάρχει και μία παρονυχίδα στο όλο σκάνδαλο: Αν ο συγκεκριμμένος Μονιμάς υπηρετούσε συνέχεια στο ίδιο Στρατόπεδο επί πολλά έτη, τότε υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι υπάχει και συνέργεια του τοπικού βουλευτή που κανόνισε πιθανότατα να μην μετατίθεται ο Μονιμάς, με αντάλλαγμα τι νομίζετε? Μα κρουασάν φυσικά. Νομίζω ότι και η παραπομπή του θέματος σε εξεταστική πρέπει να αντιμετωπισθεί προκειμένου να μην συκοφαντείται αδίκως το πολιτικό σύστημα της χώρας, εξ αιτίας του Μονιμά.

Βέβαια προκύπτουν και άλλα ερωτήματα διαχρονικής σπατάλης στον Στρατό. Για ποιό λόγο εξακολουθεί να αγοράζει ο Στρατός κρουασάν αφού τα Ελληνόπουλα που υπηρετούν φαντάροι δεν τα θέλουν για πρωϊνό. Είναι εξ αυτού βέβαιο πλέον ότι ο προϋπολογισμός του Ελληνικού Κράτους έπεσε έξω όχι απο παχυλούς μισθούς των δημοσιογράφων της ΕΡΤ αλλά διότι έπεσε έξω ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας και ο οποίος με την σειρά του έπεσε έξω διότι υπήρξε σπατάλη στην αγορά πολλών κρουασάν τα οποία άρπαζε ο Μονιμάς.

Οπως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας βρέθηκε επιτέλους που πήγαν τα λεφτά: πήγαν στα κρουασάν που άρπαξε ο συγκεκριμμένος Μονιμάς. Είμαι βέβαιος ότι η ανεξάρτητη απο επιρροές και διαπλοκή δημοσιογραφία θα ανακαλύψει και τους υπόλοιπους <<μονιμάδες>>, για να καθήσουν επιτέλους στο σκαμνί και κάποιοι υπεύθυνοι για το κατάντημα αυτής της χώρας.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!:

ΟΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.

Ιδού το κυρίαρχο σύνθημα:

<<ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ>>

Η ανωτέρω λύση που προτείνω εκτός του ότι θα ενισχύσει το καταπεπτωκός περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας μας, έχει και αναπτυξιακά κριτήρια. Διότι αν συλλογιστείτε πόσα κρουασάν έχουμε αρπάξει σαν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί και δώσουμε παραγγελίες στα εργαστήρια παρασκευής κρουασάν, θα τονωθεί η παραγωγικότητα στις βιοτεχνίες-αρτοποιεία-σούπερ μάρκετ, θα μειωθεί η ανεργία  κλπ και θα αρχίσει η ανάπτυξη της Οικονομίας μας ΧΑΡΙΣ ΣΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ!!!!!.

Είναι κρίμα που κ. Ζούλας δεν μας άνοιξε τα μάτια μερικά χρόνια ενωρίτερα, θα είμασταν τώρα παρέα μαζί με τις ανεπτυγμένες Οικονομίες της Ευρώπης. Κύριε Ζούλα φταίτε που αργήσατε.

Προτείνω να μην στείλουμε καμμία διαμαρτυρία για την καταγγελία. Αντίθετα να αφήσουμε τους ειδικούς δημοσιογράφους να ανακαλύψουν και τους υπόλοιπους ενόχους Μονιμάδες προκειμένου να σωθεί αυτή η χώρα για μία ακόμη φορά.

Ηδη αισθάνομαι μία απογοήτευση για τον εαυτό μου, για τα χρόνια που ήμουν στο Στρατό και δεν ενδιαφέρθηκα να ασχοληθώ πρώτα απο όλα με το θέμα ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ? Αν το είχα κάνει εγώ και όλοι οι άλλοι δεν θα έφτανε ο Πρωθυπουργός εν έτει 2011 να προσπαθεί να βρει τα λεφτά που λείπουν.

Π.Ψ.

Advertisements
This entry was posted in Ένοπλες Δυνάμεις and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to «ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ!»

 1. Ο/Η ΤΣΟΓΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ λέει:

  Μήπως θα επρεπε να γνωριζουν οι αναγνώστες του «κ».. Ζουλα, 1. Σε ποια μαχιμη μονάδα της μεθορίου «Χολαργού- Πλ. Συντάγματος» υπηρέτησε;και
  2. Και με ποιά προσόντα προσελήφθηκε στον Φορεα που και εμείς οι Μονιμαδες μαζι με όλους τους υπολοιπους Ελληνες χρηματοδοτούμε υποχρεωτικά;…Μήπωσ ήταν αρκετή η συστατική επιστολή του πρεσβύτερου Ζούλα;
  3. Και επειδή τα επωνυμα του μεγαλθτερου ποσοστου των συμπατριωτών μας υποδηλώνουν καποπια ιδιότητα ή αξιωμα που καποιος πρόγονος κατείχε, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε σε ποια πραξη αναφερεται ηλεξη «ζούλα».

 2. Ο/Η Χρήστος Μπολώσης λέει:

  Αγαπητέ κύριε Ψυχογιέ εγώ θα πάρω το μέρος του «μονιμά» και θα ρωτήσω: «Ρε μπας και μάζευε τα «ληγμένα» κρουασάν;».
  Το έψαξε αυτό ο δαιμόνιος κ Ζούλας;
  Ευχαριστώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s